Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 11-04-2015
2015© zwanikken

Badkamer
Slaappamer
12/12/11left: 548px; top: 652px; background-color: #F0CC92; layer-background-color: #F0CC92; border: 1px none #000000; visibility: visible;">

 

 

 

 

 

 

 


Logies en ontbijt

Landelijk gelegen, aan de weg tussen Epe en Oene, op de rand van de Veluwe en de IJsselvallei bieden wij logies en ontbijt. Als vakantie-adres of zomaar voor een weekend eruit.
De sfeer is ongedwongen en het ontbijt uitgebreid met verse eitjes van onze eigen kippen!!

Werk je een tijdje in de buurt van Epe/Oene dan kunnen we een scherpe prijs aanbieden voor overnachtingen voor langere tijd, zonder ontbijt, maar met kookgelegenheid enz

Apeldoorn, Zwolle, Harderwijk en Deventer en hun attracties zijn in een half uur per auto bereikbaar. Op 5 autominuten afstand ligt de zeer mooie, ruim opgezette sauna “De Veluwse Bron” in een prachtige natuurlijke omgeving te Emst. Combineer zo’n sauna bezoek met een goede overnachting in Oene!

De kamers bieden plaats aan één of twee personen. Op de kamer is een wastafel. Toilet en luxe badkamer zijn voor gezamenlijk gebruik. Je kunt vertoeven in onze grote tuin. Er is gelegenheid zelf koffie en thee te zetten.

Voor logies en ontbijt betaal je de eerste nacht € 30,- per persoon; de tweede en volgende nachten € 27,- per persoon/per nacht. En geen zin om nog buiten de deur te gaan eten? Je kunt ook met ons mee-eten . Voor € 17,50 bieden we een driegangenmenu. Je kunt kiezen tussen vlees, vis of vegetarisch en we weten het graag een dag van tevoren.